2831027128 ΑΧΕΛΗ 5, Ρέθυμνο eng.manolis@gmail.com
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
 

 

 

Εξειδικευμένες λύσεις, ατελείωτες δυνατότητες
ΜΕΛΑΜΠΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Τεχνική Κατασκευαστική Ρέθυμνο Κρήτη

Είμαστε εδώ για να δώσουμε ζωή στις ιδέες και τα έργα σας,
παρέχοντας αξιόπιστες και εξατομικευμένες λύσεις. 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

 
     
 
20+
Χρόνια εμπειρίας
150+ 
Ολοκληρωμένα Project
250+
Πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν
 
     
     
     
   
 
 
 
 
 
     
     
     
     
  ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία μας, υπό την αιγίδα του πολιτικού μηχανικού Μανώλη Μελαμπιανάκη, δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα των τεχνικών κατασκευών.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει ποικίλα έργα, αναβαθμίζοντας το αστικό τοπίο και παρέχοντας λύσεις που συνδυάζουν την τεχνολογία με τη δημιουργικότητα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας σε κάθε φάση του έργου. Με μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και την ακρίβεια σε κάθε πτυχή του έργου μας.

 
     
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
Μελέτες - Κατασκευές

Ο συνδυασμός τεχνικής εμπειρίας, δημιουργικότητας και προηγμένων τεχνολογιών δίνει τη δυνατότητα για τη δημιουργία σχεδίων και μελετών που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη.
 
     
 
Επιβλέψεις

Διαθέτωντας την κατάλληλη εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις μπορούμε να διασφαλίζουμε την ακρίβεια, την συμμόρφωση με τα πρότυπα και τον ομαλό ρυθμό εξέλιξης κάθε έργου.
 
     
 
Τοπογραφικές Εργασίες

Με τη χρήση προηγμένων εργαλείων και τεχνολογιών, η ομάδα μας πραγματοποιεί ακριβείς μετρήσεις και αναλύσεις του εδάφους και του τοπίου. Από την προετοιμασία του εδάφους για την κατασκευή μέχρι τον σχεδιασμό δικτύων υποδομής, εξασφαλίζουμε την ακρίβεια που απαιτείται για την επιτυχή υλοποίηση κάθε έργου.
 
     
 
 
 
 
 
 
Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων

Οι τακτοποιήσεις αυθαιρέτων απαιτούν πολύπλοκες διαδικασίες και εξειδικευμένες γνώσεις. Η ομάδα μας προσφέρει εκτενή συμβουλευτική και υποστήριξη, βοηθώντας τους πελάτες να πλοηγηθούν με επιτυχία μέσα από τα αναγκαία βήματα για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων τους
 
     
 
Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Με τη χρήση εξειδικευμένων μεθόδων μέτρησης και ανάλυσης, η ομάδα μας παρέχει ενεργειακά πιστοποιητικά που αντικατοπτρίζουν την πραγματική απόδοση των κτιριακών συστημάτων. Με γνώση της νομοθεσίας και των προτύπων, διασφαλίζουμε την συμμόρφωση με τις απαιτήσεις και την ανάδειξη των ευκαιριών βελτίωσης.
 
     
 
Αντισεισμικούς ελέγχους

Οι αντισεισμικοί ελέγχοι περιλαμβάνουν λεπτομερείς αναλύσεις και δοκιμές για την αξιολόγηση της αντοχής των κατασκευαστικών στοιχείων σε σεισμικές δυνάμεις. Η ομάδα μας, εξοπλισμένη με τεχνογνωσία και προηγμένα εργαλεία, διασφαλίζει ότι οι κατασκευές σας πληρούν τα υψηλά πρότυπα ανθεκτικότητας σε σεισμούς.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να ξεκινήσουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του επόμενου σας έργου. Η επιτυχία σας είναι η δική μας επιτυχία!".
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΑ
2831027128 - 6986938330
 
 
 

 

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ